radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimarts, 20:00 -21:00

i després

Pre-OcupatsDimarts, 20:30-21:00
Mig any de quadripartit a Malgrat
, / 615 0 0

Mig any de quadripartit a Malgrat

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Política Mig any de quadripartit a Malgrat
Carme Ponsa (JxM) als estudis de RP

Carme Ponsa (JxM) als estudis de RP

El passat 1 de febrer tirava endavant la moció de censura a Malgrat de Mar amb la que es desbancava de l’alcaldia els socialistes amb Joan Mercader al capdavant i s’hi col·locava Junts Per Malgrat, PDeCAT, ERC i la CUP amb Carme Ponsa com alcaldessa.

En la valoració d’aquests sis mesos, Ponsa defensa que la moció de censura és democràtica, però reconeix que després de 30 anys amb un ajuntament socialista “s’ha hagut d’explicar el canvi  als malgratencs”

En aquesta línia s’ha contractat una empresa de comunicació per assessorar el govern en aquesta temàtica. En mig any, també s’han aturat iniciatives de l’anterior govern  socialista que l’actual quadripartit no compartia. Les negociacions amb Can Palomo s’han trencat i es destinarà la subvenció a construir una pista polivalent, s’han ajornat les obres de l’Avinguda Barcelona i també l’obertura de l’escola d’adults. De fet, en aquests dos últims casos el govern  al·lega errors de l’anterior executiu.

Aquests sis mesos han sigut una posada al dia i també per intentar desencallar projectes de l’anterior govern, diu Ponsa.