radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Esports Malgrat invertirà 25.000 euros en reparar la pista d’atletisme per bretolades  

Malgrat invertirà 25.000 euros en reparar la pista d’atletisme per bretolades  

COMPARTEIX-HO
, / 782 0
Material cremat a la pista d'atletisme de Malgrat (Fotografia: Club d'Atletisme de Malgrat)

Material cremat a la pista d’atletisme de Malgrat (Fotografia: Club d’Atletisme de Malgrat)

L’incivisme costarà a l’Ajuntament de Malgrat de Mar 25.000 euros. Els diners contemplats en una partida de millora d’equipaments esportius es destinarà integrament a la pista d’atletisme on s’hi ha produït actes vandàlics que han cremat el matalàs, el saltòmetre i el terra de la pista.

Els incidents s’han repetit en diverses ocasions en els últims mesos.  Des de Setmana Santa fins al juny les bretolades es van convertir en una constant. L’incident més important es va ocasionar el passat mes de juny quan uns brètols van calar foc a les pistes i van calcinar diversos materials com el matalàs del salt de perxa o el terra.

L’Ajuntament s’haurà de gastar 25.000 euros per reparar les destrosses i tornar a equipar l’espai amb els elements que s’han destrossat. Principalment s’hauran de comprar llistons, saltòmetres, matalassos i recompondre una part de la pista que es va incendiar.Segons el consistori encara no s’ha enxampat els autors de les bretolades.

Relacionat amb l’incivisme, l’Ajuntament ha iniciat aquesta setmana una campanya de neteja de pintades en què hi destina 18.000 euros i que va acompanyada de més presència policial.