radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
La plaça de la Fesola es mantindrà com a zona verda
, / 1084 0 0

La plaça de la Fesola es mantindrà com a zona verda

COMPARTEIX-HO
Home Mobilitat La plaça de la Fesola es mantindrà com a zona verda

Els treballs que obriran al trànsit el carrer Folch i Torres fins l’Avinguda del Mar construirà noves voreres i aparcaments. Una de les parts de la plaça de la Fesola s’havia previst inicialment que es convertís en aparcament, però finalment s’ha desestimat aquesta opció. El govern defensa que “es vol deixar lloc també per a les persones”.

Finalment ja no es destinarà a aparcament tal i com estava previst en un inici i continuarà havent-hi zona verda . Segons l’alcalde Valentí Agustí es volen prioritzar els vianants per sobre els cotxes, potenciar les zones verdes i toves en detriment de l’asfalt.

Entre Verge Maria i Avinguda del Mar s’hi instal·laran arbres i sistema de rec. Les obres preveuen fer-hi en aquesta zona plataforma única amb baixades en els carrers. És a dir, es trauran les voreres amb esglaó però s’hi faran pendents perquè no s’hi acumuli l’aigua de la pluja.

A més, el projecte d’obertura del carrer Folch i Torres inclou la substitució de l’actual xarxa de subministrament d’aigua. Les canonades daten dels anys 70 i, per tant, si la maquinària comencés a moure el paviment hi hauria risc que es tranquessin. Pel que, part del barri de Sant Lluís tindrà canonades noves. Segons l’arquitecte redactor del projecte, es perdran places d’aparcament en els vials però en el global se’n guanyaran 4.

L’oposició ha posat en dubte que hi hagi un model definit, sinó que se segueix criteri polític.

El projecte es presentarà als veïns la primera setmana de setembre, es recolliran les seves inquietuds i després s’aprovarà per junta de govern. La primera jornada serà amb veïns del carrer i se’n farà una segona amb tot el barri.