radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
El ple de Malgrat votarà invertir 25.000 euros en ajuts d’habitatge
, / 450 0 0

El ple de Malgrat votarà invertir 25.000 euros en ajuts d’habitatge

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Societat El ple de Malgrat votarà invertir 25.000 euros en ajuts d’habitatge

Aquest dijous, d’entre els 9 punts a l’ordre del dia, es preveu que s’aprovi una modificació pressupostària valorada en 334.500 euros. D’entre les actuacions que es finançaran amb  aquesta modificació es preveu canviar de partida 25.000 euros que fins ara es contemplaven  per subvencionar l’IBI a persones amb problemes econòmics. El govern preveu canviar el seu destí i invertir la xifra en ajuts de lloguer.

La modificació es preveu aprovar demà. D’altra banda, relacionat amb el tema de l’habitatge, el PSC ha presentat una moció que demana precisament que s’apliqui la subvenció de l’IBI que es va aprovar el desembre passat.

En la modificació pressupostària es destinaran 50.000 euros a la creació de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) que es preveu que s’habiliti a la planta baixa de l’Ajuntament. Dins de la quantitat s’hi contempla material informàtic, les obres d’adaptació i el mobiliari d’oficina.

També es preveu canviar el sistema de climatització de la Biblioteca La Cooperativa per encaminar-se cap a un futur estalvi energètic.  D’altra banda, es vol compra d’un equip de desfibril·lador i l’adaptació dels ja existents- que es troben en els interiors dels edificis municipals- per poder-los col·locar a la via pública.

Amb la modificació pressupostària també es volen realitzar millores a edificis de l’Ajuntament com ara el pis del carrer Eivissa, propietat del consistori, amb la intenció de destinar-lo a emergència social.

En el ple també es debatrà una moció presentada pel PP rebutjant el referèndum de l’1 d’octubre  i es tancarà amb un torn de precs i preguntes.