radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Política Palafolls i Tordera reordenen els límits municipals de Mas Reixach

Palafolls i Tordera reordenen els límits municipals de Mas Reixach

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1050 0

 

Ple de l'Ajuntament de Palafolls 28 de juliol 2017 (RP)

Ple de l’Ajuntament de Palafolls 28 de juliol 2017 (RP)

L’Ajuntament de Tordera va iniciar un expedient de delimitació del seu terme municipal i en el cas del límit amb Palafolls s’han fet petites modificacions. La divisió de terme és la mateixa excepte en alguns punts.

A la urbanització de Mas Reixach, que ja és compartida amb Tordera, es van trobar amb una finca qualificada com a equipament esportiu que pertanyia als dos municipis. En aquest cas, s’ha parlat amb la propietat i han sigut ells els que han decidit formar part de Palafolls, pel que en aquest cas Tordera perd l’equipament. A Mas Reixach s’han detectat altre finques que quedaven partides entre els dos municipis i en aquests casos, segons el regidor d’urbanisme ,Josep Rueda, s’ha respectat la decisió de la propietat. N’hi havia 5 que ja pertanyien a Palafolls i que han volgut continuar formant part del municipi.

A més, Tordera ha assumit també un dipòsit en què l’Ajuntament de Palafolls hi tenia un 20%. Les converses han servit, segons Rueda, per ordenar Mas Reixach.

A la zona industrial, en el vial entre Robama, Menadiona i Bioibérica hi havia un marge de canyes que pertanyia a Tordera, però la resta de la carretera és terme de Palafolls. Per tant per tema de desbrossat i manteniment, s’ha fet un una correcció de 2 metres  favorables al nostre municipi.

Més endavant a l’alçada de Can Lucas, al peu de la N-II, l’illa i part important de la façana pertany a Tordera,però també a Palafolls. En aquest sentit, s’ha mantingut la mateixa línia divisòria però s’ha acordat que l’Ajuntament n’assumeixi el manteniment fins aquesta zona.