radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Economia Instal·laran 82 fanals LED al port de Blanes

Instal·laran 82 fanals LED al port de Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 549 0
Instal·laran 82 fanals LED al port de Blanes (Ports de la Generalitat)

Instal·laran 82 fanals LED al port de Blanes (Ports de la Generalitat)

Ports de la Generalitat ha tret a licitació el subministrament i la instal·lació de 657 lluminàries amb tecnologia LED a vuit ports de la costa gironina, entre ells Blanes.

A la ciutat veïna es preveu col·locar-hi 82 fanals a la dàrsena pesquera, la zona d’aparcament de pesca i el vial d’entrada al port. L’enllumenat és un servei bàsic per als ports que millora la seguretat i fa possible l’ús dels espais portuaris a la nit. A més, amb els nous punts de llum es vol substituir tot l’enllumenat exterior de la zona de servei dels Ports. Així, es defensa que s’aconseguiran uns serveis més eficients i els ciutadans estaran dins un entorn més sostenible.

El nou enllumenat compta en total amb un pressupost de 460.000 euros i tres mesos d’execució. Ports defensa que permetrà un estalvi del 50% en el consum energètic. A més d’incrementar la vida útil de les làmpades, disminuir les despeses de manteniment i minimitzar la contaminació lumínica.

Els LEDs substituiran la il·luminació convencional.