radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Societat Es torna a rebentar la canonada de Pau Casals

Es torna a rebentar la canonada de Pau Casals

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1001 0
Rebentada de canonada a l'Avinguda Pau Casals de Palafolls

Rebentada de canonada a l’Avinguda Pau Casals de Palafolls

Avui al migdia s’ha trencat la canonada d’impulsió al dipòsit que passa per l’Avinguda Pau Casals. Hi han treballat fins que a les 6 de la tarda s’ha donat per finalitzat les obres i no s’ha tallat el subministrament als veïns, que fins que no s’arregli l’averia, utilitzaran l’aigua del dipòsit. De fet, la fuita no ha afectat a la canonada general, pel que Sorea assegura que no afectarà els abonats. El dipòsit, segons l’empresa, és ple i pot subministrar aigua durant 12 hores.

Els treballs han consistit en canviar 4 metres de canonada i tal i com estava previst, a les 6 de la tarda ja s’havien enllestit. De moment, el carrer està tallat al trànsit fins que no es torni a asfaltar.

És la mateixa canonada d’impulsió que el mes de maig ja es va rebentar inundant el Carrer Major. A més, al setembre ja s’havia produït una altra fuita en aquesta mateixa xarxa d’alimentació amb el dipòsit.  Aleshores va deixar el poble 24 hores sense subministrament.

L’estat de la xarxa de distribució d’aigua ha centrat diversos debats entre els grups de l’Ajuntament. La rebentada arriba enmig de l’auditoria econòmica que està elaborant el Consell Comarcal del Maresme sobre l’estat de la relació entre el consistori palafollenc i Sorea.