radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDivendres, 19:30 -20:00

i després

Sessións DJ localsDissabte, 00:00-02:00
Tres lladres armats atraquen el cinema de Blanes
, / 703 0 0

Tres lladres armats atraquen el cinema de Blanes

COMPARTEIX-HO
Home Policial - Judicial Tres lladres armats atraquen el cinema de Blanes

Ahir a la nit, a quart de dotze, es va produir un atracament als OCINE de Blanes, però no es va haver de desallotjar el cinema. Tres encaputxats van entrar al local per la porta d’emergències  i van amenaçar els treballadors amb una pistola i arma blanca, tal i com ha avançat Ràdio Calella i ha confirmat aquesta emissora.

Dos dels treballadors van resultar ferits però no de gravetat. Un va patir un tall amb un dels ganivets al braç i a l’altre li han donat un cop amb la culata de la pistola. Els lladres anaven encaputxats i es van endur els diners de la caixa. No s’ha fet pública la quantitat.

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van activar diverses unitats i van organitzar controls de matinada als diferents accessos i sortides de Blanes, cap a Palafolls i Lloret), per enxampar els assaltants. De moment no se’ls ha identificat.

Hi ha una investigació oberta per enxampar els tres atracadors.