radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
L’Alter Festa ja té teloners
, / 1488 0 0

L’Alter Festa ja té teloners

COMPARTEIX-HO
Home Cultura L’Alter Festa ja té teloners

20429995_710048962529926_5466916526723870376_nKalabranda, Hacendado i Represalia són els tres grups de música guanyadors del Concurs de Bandes de Palafolls i que, per tant, obriran les nits de concerts de l’Alter Festa.

Les tres formacions s’han escollit d’entre les 6 bandes que competien per ser teloners a les barraques de Festa Major: Cheri, Dosenburg, Kalabranda, Represalia, Hacendado i Punks & Company.  Cinc dels sis grups van tocar el dissabte a les 20h del vespre a Can Batlle en el marc del “Concurs Música Jove”.

Cada banda guanyadora s’ha seleccionat a través d’un sistema de votació: presencial, xarxes socials i un jurat format per les entitats juvenils de Palafolls. De cada mètode n’ha sortit un guanyador. Ho explica l’Albert Muñoz, tècnic de Joventut de l’Ajuntament de Palafolls.

L’organització està satisfeta de com es va desenvolupar la Competició i ja avancen que és una metodologia que els agradaria repetir en els propers anys.

Avui s’ha sabut el veredicte amb què Kalabranda, d’Arenys, Represalia de Banyoles i Hacendado de Palafolls, pujaran a l’escenari de l’Alter Festa entre el 8 i el 10 de setembre. Ara només falta acordar amb cada formació el calendari d’actuacions, que es decidirà en funció de l’estil musical de cada nit.

El cartell de les barraques  hi ha Tapeo Sound System, The Demencials, Lágrimas de Sangre i Pirat’s Sound Sistema.