radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00 -13:20

i després

Ona MaresmeDijous, 15:00-17:00
Home Mobilitat La Generalitat recorre la suspensió de les obres de la C-32  

La Generalitat recorre la suspensió de les obres de la C-32  

COMPARTEIX-HO
, / 477 0
Tram final de la C-32. (Ajuntament de Blanes)

Tram final de la C-32. (Ajuntament de Blanes)

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va suspendre cautelarment els treballs de perllongament de la C-32  entre Blanes i Lloret el passat 21 de juliol, i ara el govern català hi ha recorregut.

La decisió del TSJC significa la paralització de les obres després d’haver admès a tràmit i estimar convenient la petició de la plataforma Aturem la C-32 de suspendre les obres mentre no se celebri el judici i s’emeti la sentència definitiva.

La decisió del Tribunal deixava entreveure que hi havia indicis per sospitar que el traçat no comptava amb un estudi ambiental complet. L’últim informe és del 2000, però la Generalitat argumenta que “no s’han fet variacions importants” i defensa que la declaració d’impacte ambiental de fa 17 anys encara és vàlida.

La interlocutòria del TSJC recollia que “el projecte s’hauria pogut aprovar sense avaluació ambiental, el que comportaria la seva nul·litat de ple dret”.

Al mes de setembre es va interposar un recurs administratiu contra el projecte d’allargar l’autopista del Maresme i al gener s’admetia a tràmit. Ara no es podran començar, tot i haver col·locat els cartells, fins la sentència definitiva.