radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Inici » Ràdio  Palafolls estrena nou magazine territorial conjunt amb Tordera, Calella i Cardedeu

Ràdio  Palafolls estrena nou magazine territorial conjunt amb Tordera, Calella i Cardedeu

COMPARTEIX-HO
, / 698 0

IMG-20170728-WA0022Quatre ràdios municipals emetran a partir del dilluns el programa “Ara i Aquí” de 9 a 12 del matí. Ràdio Palafolls, Ràdio Tordera, Radio Calella Televisió i Ràdio Televisió Cardedeu compten amb el suport de la Xarxa de Comunicació Local en l’emissió del magazine d’estiu conjunt.

El programa combinarà la informació local dels quatre municipis. Hi haurà desconnexions amb cadascuna de les emissores sobre l’actualitat més immediata de cadascun dels pobles, però també es tractaran temes divulgatius i d’entrevistes amb personalitats dels pobles per per incidir en les particularitats de Palafolls, Tordera, Calella i Cardedeu. També hi haurà un bloc d’opinió que comptarà amb la col·laboració de tertulians i on s’hi tractaran temàtiques diverses.

Aquesta és la primera experiència de magazine conjunt entre les quatre emissores que començarà aquest dilluns i s’allargarà fins el 8 de setembre, quan cada emissora reprendrà la seva programació habitual coincidint amb la fi de l’estiu.

Podreu escoltar “Ara i Aquí” al 107.7 de l’FM.