radiopalafolls.cat


play

Ara fem

PelutsDilluns, 14:03 -15:00

i després

Ona MaresmeDilluns, 15:00-18:00
Home Política “Palafolls En Comú” comença a caminar

“Palafolls En Comú” comença a caminar

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 636 0

Dissabte es presenta la coalició “En  Comú” al municipi” i podria ser  un dels nous partits a les municipals del 2019. ICV-EUiA de Palafolls seguirà la mateixa sintonia que a nivell català. El grup està treballant a Palafolls per construir la formació local de “Catalunya en comú”.

Demà se celebra una trobada informal per parlar d’aquest nou espai de “confluència política” i on volen aglutinar persones de diferents ideologies descontentes amb el funcionament de la política actual. L’assemblea oberta a tothom es farà demà a les 10h del matí a la sala del PIJ, sobre el Cafè de Palafolls, com a primer acte de presentació de En Comú i per incorporar nous ciutadans i propostes. Ho explica el Responsable de la comissió de moviments socials d’EUiA, Ángel Díaz.

Així, en les properes eleccions municipals ja no es presentaria ICV-EUiA, sinó que s’estrenaria el nou projecte de “Palafolls En Comú”. Tot i que la coalició a nivell nacional porta el nom de “Catalunya En Comú”, Díaz preveu que a nivell local s’adapti el nom a Palafolls.

Es preveu tractar-hi temes d’interès local com el civisme, polítiques socials a Palafolls, educació i infraestructures, però no es tanca la porta a d’altres debats que puguin sorgir. Després de la trobada del dissabte s’organitzaran altres esdeveniments, tant sota les sigles de “En Comú” com també d’EUiA. El partit, que actualment governa a Palafolls amb el PSC i el no adscrit, ex C’s, Martí Victòria, no desapareixerà de l’espectre palafollenc.