radiopalafolls.cat


play

Ara fem

SendesDivendres, 14:30 -15:00

i després

Ona MaresmeDivendres, 15:00-18:00
Rodalies, en vaga aquest divendres   
, / 1023 0 0

Rodalies, en vaga aquest divendres  

COMPARTEIX-HO
Home Mobilitat Rodalies, en vaga aquest divendres  

Els treballadors de Renfe i Adif han convocat una nova aturada en els serveis de tren per aquest divendres 28 de juliol. El sindicat de la CGT ha  convocat aturades durant tot el dia. Hi haurà serveis mínims del 66% en hores puntes, en les franges entre les 6h i les 9.30h del matí i les 17h i les 20.30h del vespre. Durant la resta del dia, funcionaran només un de cada tres trens.

Els treballadors reclamen una millora en la qualitat dels llocs de treball per “frenar les externalitzacions de càrregues de treball”.

L’aturada arriba en plena temporada turística i afectarà, entre d’altres, la línia R1 i RG11 que passen per la primera línia de costa del Maresme i que connecta Barcelona amb Blanes i Maçanet, fent parada als pobles marítims de la comarca.

El tren permet als visitants i banyistes desplaçar-se fins la platja sense necessitat d’agafar el vehicle privat, evitant aglomeracions de trànsit i problemàtiques per aparcar. De fet, coincidint amb la temporada turística, la línia havia incrementat horaris i serveis per donar resposta a l’augment de viatgers.