radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimarts, 23:00-23:30
Creix la població estacional al Maresme
, / 614 0 0

Creix la població estacional al Maresme

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Creix la població estacional al Maresme

Les últimes dades referents al 2015, reflecteixen una recuperació respecte l’any anterior quan es va registrar una població estacional de 2.662 persones per dia, el que suposa un increment del 45% respecte l’any anterior. Les xifres, recollides per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, reflecteixen que el Maresme rep més persones de les que en surten. En tot el 2015 va ser de 442.174 persones.

La població estacional mesura el nombre de persones que hi ha en un territori i serveixen per veure les càrregues reals de població que suporten els municipis. S’hi conten els empadronats i les entrades i sortides.

Santa Susanna encapçala la llista dels pobles que capten més població estacional amb 5.425 persones per dia. El segueix Calella a poca distància amb 5.323. A més distància hi ha Malgrat (3.441), Pineda de Mar (2.373), Sant Pol (739), Tordera (512) i Cabrera de Mar (508).

Per contra, Palafolls registra una població estacional negativa de -234. Palafolls tenia el 2015 una població de 9.132 persones i es calcula que la població estacional a temps complet anual va ser del 8.898. Palafolls només registra una xifra positiva el 3r trimestre, coincidint amb els mesos d’estiu.

Santa Susanna sé situa cm un dels municipis de Catalunya amb una fluctuació més intensa, ja que la població estacional ha més que doblat la resident. Suposa el 265% de l’ empadronada. Calella, Malgrat, Sant Pol de Mar, Cabrera, Pineda i Tordera també superen el 100% de la seva població registrada.