radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Societat Continuen les obres de l’Escola Montserrat

Continuen les obres de l’Escola Montserrat

COMPARTEIX-HO
, / 547 0
Escola Montserrat de Malgrat de Mar

Escola Montserrat de Malgrat de Mar

L’escola Montserrat de Malgrat de Mar està renovant la seva teulada. Els treballs es fan aprofitant que el centre està tancat degut al període de vacances.

L’empresa que s’encarrega de realitzar les obres està substituint les teules malmeses, responsables de les goteres que hi havia fins ara a l’escola. Els treballs també inclouen el canvi de les bigues de fusta que les subjecten.

Des del consistori malgratenc s’ha assegurat que la renovació de la teulada s’està duent a terme dins el calendari establert i que compleix els terminis fixats. Els treballs tenen un cost de 230 mil euros aproximadament. Segons la previsió inicial, estaran acabats a finals del pròxim mes d’agost.