radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Cultura La Puput organitza una bicicletada per veure els focs

La Puput organitza una bicicletada per veure els focs

Cultura Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 625 0

L’entitat cultural palafollenca  Puput ha organitzat per aquest dimarts, en motiu del concurs de focs de Blanes, una sortida en bicicleta fins la ciutat. Ja fa uns anys que convoquen l’activitat i que té com a finalitat veure els focs  des de la mateixa platja de Sa Palomera.

El punt de trobada serà la gespa del Casal d’avis, a les 20.30h, des d’on s’iniciarà un recorregut que té com a destí la primera línia de costa blanenca. Ho explica en David Alenyà, membre de la Puput.

La bicicletada s’ha programat pel penúltim dia de la 47a edició. Qui s’encarregarà el dimarts 25 d’omplir el cel de llums i colors serà la companyia francesa Régie Fête Pyrotechnie.  No cal insciure’s, només acostar-se al Casal d’avis del centre amb una bicicleta, armilla reflectant, il·luminació  i sopar, ja que la previsió és menjar mentre es gaudeix de l’espectacle pirotècnic. La proposta va sorgir amb la voluntat d’estalviar-se les problemàtiques i embussos d’anar-hi en cotxe.

Pels volts de les 9 els participants començaran a pedalejar en direcció Blanes.

La tornada es preveu per després dels focs i es desfarà el mateix camí. S’evitarà la carretera principal per una major seguretat.