radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00-20:00
Home Societat S’incendia una barca a tocar de Sa Palomera

S’incendia una barca a tocar de Sa Palomera

COMPARTEIX-HO
, / 1278 0
L'incendi ha deixat una visible columna de fum negre (cedida)

L’incendi ha deixat una visible columna de fum negre (cedida)

Aquest dilluns a la tarda, pels volts de 2/4 de 7,  ha cremat un iot d’esbarjo davant la costa de Blanes sense ferits. El tripulant i els dos passatgers –dos homes i una dona- que hi havia a bord van ser recollits sans i estalvis per un vaixell que fa creuers turístics de proximitat, que els va traslladar fins el port pesquer.

Es va incendiar el motor de la barca sense causar víctimes ni ferits. A causa que el iot d’esbarjo estava fet de fibra de vidre, al incendiar-se va provocar un fum negre molt intens. Les flames es van declarar a poques hores per a què comencessin els Focs i a tocar de Sa Palomera, des d’on es llança la pirotècnia. Finalment el vaixell es va enfonsar al costat del conjunt rocós.