radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimecres, 16:00-17:00
Home Cultura “L’Ensorra’t es farà a la platja o no es farà”

“L’Ensorra’t es farà a la platja o no es farà”

COMPARTEIX-HO
, / 1020 0

El Festival de  música de la Festa Major de Blanes continua penjant d’un fil. El Consell Local de Joventut és taxatiu a l’hora de parlar del trasllat de la programació dels concerts que durant sis anys s’han ubicat al Passeig de Mar. Un dels membres, l’Isaac Martín, assegura que encara estan a l’espera de la sentència del jutge, però ja avança que si l’han de traslladar, no es farà. Martín diu que  a un dia que comenci, no hi ha temps suficient per demanar els permisos necessaris i traslladar-ho.

L’escenari ja està muntat al Passeig de Mar davant de la Formiga. Els organitzadors estan esperant a la sentència definitiva del jutge entre avui a la tarda i demà al matí. De fet,  el fiscal de jutjat de Girona ha reduït la distància que hi ha d’haver entre el Festival i el domicili del demandant. Ja no ha de ser de 2,5 km, sinó d’1 km. Es tracta d’una mesura cautelar i l’Ajuntament va presentar ahir al·legacions en les que asseguraven que complien la normativa dels nivells de sonometria.

Festival de Música a la Platja 'Ensorra't' 2016. (Ajuntament de Blanes)

Festival de Música a la Platja ‘Ensorra’t’ 2016. (Ajuntament de Blanes)

Es considera que si es canvia de lloc, ja no és l’ “Ensorra’t”. El Consell de Joventut no ha especificat què passaria amb els grups ja contractats en cas que se suspengués.

Falta poc més de 24 hores  per l’inici del Festival i encara no se sap si es farà o no. Blanes vol continuar endavant amb l’Ensorra’t .

Els ciutadans s’han mobilitzar per evitar la suspensió. S’ha iniciat una campanya per recollir signatures com a protesta a Change.org. S’han recollit més de 1.200 firmes i la intenció de l’organitzador és entregar-les a l’Ajuntament per facilitar-les al jutjat.