radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Tallaran camins per escombrar la prostitució de Palafolls
, / 1590 0 0

Tallaran camins per escombrar la prostitució de Palafolls

Mobilitat Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Tallaran camins per escombrar la prostitució de Palafolls

L’Ajuntament preveu col·locar els obstacles anomenats New Jerseys als vials on s’exerceix la prostitució. Si els vehicles no hi poden accedir, s’espera que les prostitutes acabin marxant del terme municipal de Palafolls. La decisió arriba després d’haver-hi dialogat, sense èxit. Així ho diu l’alcalde Valentí Agustí.

Fa un any, Mas Reixach demanava solucions per la prostitució a la carretera. On se’n concentra més és en el tram de la NII entre Mas Reixach i Sant Genís i moltes s’amaguen en els camins que parteixen de la carretera principal. Els veïns es queixaven aleshores que quan sortien a passejar es trobaven les noies nues amb els clients, molt a prop de les zones residencials.Unes queixes que continuen vigents en l’actualitat. Reclamaven mesures com les que havien permès que Tordera tragués la prostitució a la carretera del seu terme. Així, la intenció és dificultar l’accés dels clients per resoldre un assumpte que genera malestar entre els veïns.

La mesura encara no s’ha dut a terme, de moment els obstacles només s’han instal·lat al polígon de Mas Roquet per evitar  que els camions s’aparquin a les zones on l’estacionament està expressament prohibit.