radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Mobilitat Cotxes abandonats a St Lluís

Cotxes abandonats a St Lluís

COMPARTEIX-HO
, / 520 0

En un barri com Sant Lluís, on hi ha dificultats per trobar aparcament, els vehicles abandonats són un problema afegit. L’ordenança municipal prohibeix l’estacionament permanent en un mateix lloc de la via pública, però hi ha punts on els espais d’aparcament estan ocupats per vehicles  abandonats. Concretament al barri de Sant Lluís són fàcilment identificables, sobretot pels veïns. Acumulació de fulles a les rodes, teranyines o la ITV caducada són alguns dels indicatius.

Des de la Policia Local s’apunta a la dificultat per retirar els cotxes abandonats que ocupen aparcaments. Cal una denúncia prèvia i que, quan s’intenti contactar amb el propietari, aquest respongui. El vehicle no se’l poden endur al dipòsit fins passats uns 2 mesos. Després de la denúncia, s’obre un expedient, s’envia un comunicat al propietari i en cas que respongui favorablement, aquí s’acaba el procés. Si no es troba titular conegut,  s’ha d’aprovar la retirada del vehicle i incloure-ho a les publicacions oficials.

Però sense la denúncia inicial, no es pot emprendre el procediment per treure el cotxe, un procés que es pot dilatar al voltant de 2 mesos.