radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Mobilitat Comença la campanya de repintada de senyals viàries

Comença la campanya de repintada de senyals viàries

COMPARTEIX-HO
, / 610 0
Operaris pintant un pas de vianants a la rambla Les Ferreries

Operaris pintant un pas de vianants a la rambla Les Ferreries

L’Ajuntament ha començat avui els primers treballs per repintar passos de vianants i senyalitzacions horitzontals en mal estat. És la primera fase de la campanya de repintada que ha engegat l’administració local.

Aquest dilluns al matí han començat els primers treballs per millorar la visibilitat de les senyalitzacions. S’inicia amb la zona escolar, a la rambla de les Ferreries, aprofitant que els alumnes fan vacances i que el volum de trànsit disminueix. Amb la repintada, l’Ajuntament defensa que es millorarà la seguretat i la mobilitat. El desgast per la circulació de vehicles i vianants i  l’exposició a l’aire lliure fan que la pintura del terra es malmeti i s’esborri amb el pas dels anys.

L’estat de les senyalitzacions ja havia sigut tema de debat al ple de l’Ajuntament, en què s’havia posat de manifest que calia invertir en el manteniment. La campanya es farà en dues fases. La segona es farà a les urbanitzacions.

En motiu dels treballs pot ser que el trànsit pateixi afectacions en alguns moments puntuals.