radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Col·loquen obstacles al polígon per evitar que els camions s’hi aparquin
, / 478 0 0

Col·loquen obstacles al polígon per evitar que els camions s’hi aparquin

COMPARTEIX-HO
Home Mobilitat Col·loquen obstacles al polígon per evitar que els camions s’hi aparquin
El vial de l'esquerra només hi poden aparcar cotxes. RP

El vial de l’esquerra només hi poden aparcar cotxes. RP

Continua la lluita de l’Ajuntament amb els camions mal aparcats a la zona del polígon de Mas Roquet. La senyalització prohibeix aparcar els camions en un costat del vial, mentre que l’altre està permès entre les 7h del matí i les 21h de la nit. La mesura es duu a terme paral·lelament a les immobilitzacions amb ceps dels vehicles d’alt tonatge que no respectin les normes d’aparcament.

Segons l’Ajuntament, s’han col·locat  26 obstacles, anomenats New Jersey, a uns 6 metres de distància, de tal manera que els vehicles sí puguin aparcar-s’hi, però no els camions o remolcs.Els obstacles blanc i vermells contenen sorra, el que fa pràcticament impossible moure’ls. Tot i la senyalització explícita de la prohibició d’aparcar,els camions solien estacionar-hi i ocupar els dos laterals d’aparcament.Amb els New Jersey es vol garantir l’aparcament dels cotxes, però també s’espera reduir la brutícia dels marges.

Des que es va posar en funcionament la immobilització amb ceps, la Policia Local ha multat i immobilitzat en menys de 2 mesos a una cinquantena de camions.