radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Una cinquantena de palafollencs viatgen a Stegna
, / 641 0 0

Una cinquantena de palafollencs viatgen a Stegna

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home General Una cinquantena de palafollencs viatgen a Stegna

220px-Poland_Stegna_-_ChurchAquest dijous a la tarda un grup de 50 veïns marxen al poble de Stegna (Polònia)  agermanat amb Palafolls. Del viatge se n’ha encarregat la comissió d’agermanament de Stegna en col·laboració amb Palafolls. Després d’uns anys en què s’acostumava a anar a Poppi (Itàlia), enguany s’ha tornat a recuperar el de Polònia.

La sortida que comença demà s’allargarà fins el 21 de juliol. Les places s’han limitat a l’aforament de l’autocar que farà els trasllats a Polònia. El bus s’ha omplert i durant els 4 primers dies els palafollencs s’estaran al municipi agermanat per conèixer-lo, però també per moure’s pels llocs d’interès del voltant. Gràcies a la gestió de la comissió d’agermanament polonesa, els acolliran en cases particulars i d’altres s’estaran en apartaments. Ho explica en Jesús Machín, de la comissió d’agermanament de Palafolls.

Hi haurà un sopar amb els veïns d’Stegna. Després dels compromisos de l’agermanament, es farà una ruta per alguns dels punts més significatius del país: Varsòvia i Cracòvia, on visitaran el camp de refugiats d’Auschwitz.

La participació ha sigut molt satisfactòria per Machín i destaca que el més important és que gaudeixin del viatge d’agermanament.

Segons ha confirmat la comissió, enguany per la Festa Major també vindrà una delegació de Stegna, Poppi i Ax les Thermes per participar als Sopar a la Fresca.