radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00 -15:00
Pre-OcupatsDimecres, 14:30 -15:00

i després

Ona MaresmeDimecres, 15:00-18:00
Inici » El 3r “Fora Estocs” duplica l’espai

El 3r “Fora Estocs” duplica l’espai

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1463 0
2a edició del Fora Estocs. (Molí d'en Puigvert)

2a edició del Fora Estocs. (Molí d’en Puigvert)

La Fundació El Molí d’en Puigvert organitza aquest dissabte el 3r “Fora Estocs”, la fira solidària que posa a la venda productes com roba o mobles amb l’objectiu d’aconseguir fons per la fundació que treballa per la inserció laboral de persones amb trastorns mentals.

L’edició de demà passat tindrà el doble d’espai que el passat mes de febrer. S’hi podran trobar roba, mobles, objectes de decoració però també aliments com patates i carbassons de l’hort ecològic de la Fundació.

Es manté l’ampliació de ventall de productes a la venda. Ja el passat febrer s’hi van introduir mobles i articles de decoració com també quadres pintats pels mateixos usuaris. La roba que es posa a la venda són estocs que cedeixen els fabricants i que no s’han pogut comercialitzar dins el programa “Cosir i Estrenar”. Així se li intenta donar sortida.

El Fora Estocs durarà tot el matí del dissabte, de 10h a 15h al Gorg del Molí d’en Puigvert. La Fundació, que ja n’ha fet difusió a les xarxes socials, demana que no es concentri tothom a primera hora del matí. L’edició anterior la cua abans d’obrir va ser molt gran i es va haver de limitar l’accés i el temps per comprar dels clients que esperaven. Asseguren que a partir de les 11.30 ja no hi havia cues i que la roba no es va esgotar.

Per la 3a edició s’ha duplicat l’espai i les taules de venda i només es limitarà l’accés en cas de necessitat o seguretat,pel que es demana que s’eviti anar-hi a primera hora.

En el Fora Estocs del mes de febrer s’hi van passejar 1.500 persones i es van aconseguir 5.000 euros de fons per la Fundació. Ja aleshores es parlava d’una possible tercera edició coincidint amb el canvi d’armari i temporada.

19990077_1927752730774482_6849493155413658390_n