radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Esports El Mundial de Vela deixarà 1 milió d’euros a Blanes

El Mundial de Vela deixarà 1 milió d’euros a Blanes

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 480 0

 

Regata inicial del Campionat Mundial (Alfred Farré)

Regata inicial del Campionat Mundial (Alfred Farré)

Avui és l’últim dia del Mundial de Vela Classe Europa que ha acollit Blanes en les últimes dues setmanes. Des del Club de Vela de la ciutat es destaca que esdeveniments internacionals com aquest “dona prestigi” i l’Ajuntament remarca que és un reclam “per un turisme de qualitat”.

El càlcul és que haurà suposat un impacte econòmic de més d’un milió d’euros per a Blanes. En total, 130 regatistes d’entre 16 i 25 anys procedents de 20 països diferents han competit en aigües blanenques. L’esdeveniment esportiu comporta un impacte promocional molt bo per a la ciutat, segons el consistori i es defensa que “atrau turisme de qualitat”. El Campionat Mundial de Vela Classe Europa compta amb el suport del consistori que veu el campionat com una finestra per posicionar Blanes com una destinació de referència a la Costa Brava. “Des de l’ajuntament perseguim aquesta etiqueta de turisme, per això el campionat és una bona eina per aconseguir atraure aquest tipus de visitants”, assegura l’alcalde accidental Quim Torrecillas.

De fet, el pla de màrqueting turístic de la ciutat ja recomanava que s’explotés més el turisme esportiu de Blanes.

La Competició Mundial de Vela Europe Class és una de les més rellevants que hi ha actualment arreu del món i el més rellevant és que en la ciutat tindrà un impacte de més d’1 milió d’euros.

La competició ha portat als millors regatistes de 20 països diferents d’aquesta modalitat. Entre ells, el gran favorit, el noruec Lars Johan Brotkorb.