radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
El Govern local estudia llogar una casa per destinar-la a Turisme i Cultura
, / 1520 0 0

El Govern local estudia llogar una casa per destinar-la a Turisme i Cultura

COMPARTEIX-HO
Home Política El Govern local estudia llogar una casa per destinar-la a Turisme i Cultura

L’executiu palafollenc està en converses amb els propietaris d’un habitatge al costat de l’Església per llogar-lo i destinar-lo a cultura i turisme. La intenció és traslladar els tècnics de l’àrea de cultura del MiD a l’immoble deshabitat que llogaria l’Ajuntament. Així, l’espai es destinaria al complet a l’Escola de Música i Dansa. Les negociacions es preveu que s’allarguin fins a final d’any, pel que el Pla Estratègic Turístic de Palafolls contemplat en els pressupostos no s’implantarà en aquest exercici.

Estava dotat amb 20.000 euros, dels quals la meitat s’han canviat de partida i es destinaran al projecte de cooperació al desenvolupament de San Isidro (Nicaragua). Són declaracions de l’alcalde Valentí Augstí.

El local es podria transformar en una Oficina de Turisme. El Pla que ha de promoure el municipi turísticament no es podrà posar en funcionament fins l’any  vinent a l’espera de llogar l’immoble que acolliria també la Delegació de Cultura.

Els 10.000 euros restants de Pla Estratègic no s’ha concretat a què es podrien destinar. Des de l’oposició s’ha proposat traslladar-los al Pla Local de Joventut,una possibilitat que s’estudiarà des del govern.

Ja fa temps que l’Ajuntament creu convenient donar una empenta a la promoció turística del municipi, però de moment no s’ha executat cap actuació estrictament relacionada amb la branca del turisme.