radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Multen amb 486.000 euros els hotels de Lloret que punxaven la llum
, / 440 0 0

Multen amb 486.000 euros els hotels de Lloret que punxaven la llum

COMPARTEIX-HO
Home Economia Multen amb 486.000 euros els hotels de Lloret que punxaven la llum

La Generalitat ha imposat quatre sancions  als hotels de Lloret de Mar que van enxampar amb els subministraments punxats. Els expedients oberts inclouen dotze infraccions i la més greu i també la multa més important és per l’hotel Sun Village, que haurà de pagar gairebé 190.000 euros.

El total de les sancions ascendeixen a mig milió d’euros repartits entre els quatre establiments infractors. El pastís es va descobrir quan el Sun Village va patir un incendi el setembre passat i l’accident va posar al descobert que tenia els serveis punxats.

El Mediterranean Sun, el Marina Sand i el Savoy  són els altres establiments hotelers muntats per haver interromput els serveis.

El Departament d’Empresa considera que ha incomplert aspectes en matèria de seguretat industrial i que les infraccions són greus. Els prop de 500.000 euros imposats pel Govern se sumen als 3,3 milions d’euros de l’Ajuntament, una xifra milionària que equival a 840.000 euros per cadascun dels hotels.

De fet, el consistori lloretenc ja va clausurar els quatre establiments hotelers quan es va descobrir que no només punxaven els serveis sinó que també acumulaven deutes milionaris amb el mateix Ajuntament.

Tot i això, el passat mes d’abril es va fer públic que la cadena Alegria Hotels reobria dos dels establiments tancats: el Savoy, reconvertit en Fenals Mar i el Mediterranian Sand, ara Hotel Mariner.