radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimarts, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimarts, 18:00-19:30
Inici » La II Color Blanes X Runners revalida l’èxit de la primera edició

La II Color Blanes X Runners revalida l’èxit de la primera edició

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1513 0
Més de 1.200 persones han participat al II Color Blanes X Runners. Aj. Blanes

Més de 1.200 persones han participat al II Color Blanes X Runners. Aj. Blanes

Els canvis introduïts, amb un recorregut més curt i la festa final a la platja del centre de la vila, han estat molt ben valorats pels participants, més de 1.200 persones de totes les edats.

Aquest diumenge passat Blanes va viure per segon any consecutiu un esdeveniment lúdic i esportiu. El Color Blanes X Runners va néixer el 2016 sota el paraigües de la marca esportiva i turística Blanes X Runners amb la intenció que l’esdeveniment s’identifiqués juntament amb el nom de la cursa.

Més de 1.200 persones de totes les edats van fer el recorregut de tres quilòmetres –el 2016 va ser de 5 km-, sortint a les set de la tarda des del Passeig de Mar i seguint una ruta a peu pl.. Al llarg de la marxa popular, des l’organització se’ls van anar tirant els pols de diferents colors des d’una sèrie de punts. La fi de festa va centrar-se a la platja amb música.

Els dos propers esdeveniments inclosos al calendari de la marca Blanes X Runners tindran lloc el proper mes d’agost, quan se celebraran la Travessia Popular al Port de Blanes i la Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós. La primera prova de natació farà 75 anys, i la marxa popular 35 edicions. Blanes X Runners es va donar a conèixer fa tres anys a la Fira Fitur de Madrid i hi conflueixen tres entitats esportives de Blanes, el Grup Fondistes, el Club Triatló i el Centre Excursionista.