radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00-13:00
Els palafollencs escolliran els teloners de l’AlterFesta   
, / 1287 0 0

Els palafollencs escolliran els teloners de l’AlterFesta  

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Cultura Els palafollencs escolliran els teloners de l’AlterFesta  

Els ciutadans podran participar en el procés de selecció dels teloners de l’AlterFesta. El Concurs de Bandes Locals de Palafolls se celebrarà el proper 29 de juliol i d’entre les formacions que competeixen en sortiran 3 de guanyadores.

Hi haurà tres tipus de votacions d’on en sortiran els grups musicals. D’una banda, votaran presencialment els assistents al concert de final de mes al Local Jove Can Battle, també s’obrirà la participació a través de les xarxes socials on guanyarà el que tingui més “m’agrada” i i el tercer sistema en què seram les entitats juvenils les que decidiran la 3a banda de l’Alterfesta. Són declaracions del tècnic de Joventut de l’Ajuntament, Albert Muñoz, que destaca la voluntat de fomentar la música entre els joves.

Les inscripcions estaran obertes entre el 17 i el 21 de juliol i els interessats en competir hauran d’aportar la corresponent documentació. Es prioritzaran aquells grups en què algun dels membres sigui de Palafolls. Es valoraran aspectes com l’originalitat, qualitat i la interpretació vocal, musical i lletrista. El premi més important és poder tocar a les barraques de Palafolls del setembre i no es prioritza cap estil musical en concret.

Els tres grups musicals guanyadors tocaran en el mateix escenari que els Tapeo Sound System,  The Demencials, Lágrimas de Sangre i Pirat’s Sound Sistema. El veredicte se sabrà els dies posteriors al concert del 29 de juliol.