radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Esports Rescaten un menor de Tordera ferit lleu mentre bussejava a Blanes  

Rescaten un menor de Tordera ferit lleu mentre bussejava a Blanes  

Esports Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 782 0
Rescaten un menor de Tordera ferit lleu mentre bussejava a Blanes . Foto: Aj. Blanes

Rescaten un menor de Tordera ferit lleu mentre bussejava a Blanes . Foto: Aj. Blanes

Els cossos d’emergència van intervenir ahir al vespre en el rescat del menor d’edat que havia quedat ferit lleu davant unes roques situades al peu d’un tram del camí de ronda. Pels volts de les 7 de la tarda es va avisar que un jo ve de 17 anys i veí de Tordera havia patit una luxació a l’espatlla mentre estava bussejant.

El jove practicava immersió lleugera i quan va sortir a l’exterior per agafar aire una onada el va empènyer contra les roques. L’espatlla se li va quedar travada impossibilitant-lo de poder seguir nedant. Va ser una banyista que estava a la platja de la Cala de Sant Francesc que va presenciar els fets la que es va encarregar de trucar al telèfon d’emergències del 112.

Davant l’estat de la mar i la impossibilitat d’aconseguir rescatar-lo amb garanties, es va iniciar l’operatiu per terra.

Els bombers van baixar fins les roques i el van evacuar finalment per terra amb una llitera, des d’allà se’l va traslladar a la platja de Sant Francesc i una ambulància se’l va endur fins l’Hospital Comarcal de la Selva.El noi va patir una luxació a l’espatlla I se’l va poder evacuar pel camí de ronda.

En l’operatiu de rescat van participar dues unitats del cos de Bombers de la Generalitat, una ambulància del SEM, una patrulla de la Policia Local de Blanes amb dos agents, l’embarcació de Protecció Civil i diversos efectius del Servei de Salvament