radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Cultura Els Focs de Blanes homenatjaran el FC Girona  

Els Focs de Blanes homenatjaran el FC Girona  

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 486 0

 

46è Concurs Internacional de Focs d’Artifici. Quim Llorens

46è Concurs Internacional de Focs d’Artifici. Quim Llorens

El Concurs Internacional de Focs d’Artifici de Blanes s’ha presentat avui a l’Ajuntament de Girona. El 47è Concurs Internacional de Focs d’Artifici que es farà del 22 al 26 de juliol homenatjarà el Girona Futbol Club, que aquesta temporada ha pujat a primera.

Per aquest reconeixement, els tres avisos que es dispararan cada nit abans que comencin els espectacles de focs d’artifici es faran amb efectes pirotècnics de color vermell i blanc, els mateixos que identifiquen l’equip gironí. ls coets pujaran fent una estela de color vermell i esclataran en blanc.

Els convenis signats contemplen que, a banda del premi en metàl·lic, la pirotècnia classificada en el primer lloc també guanyarà tres contractes: per fer un castell de focs a les Fires de Sant Narcís de Girona aquest 2017, a la Festa Major de Santa Cristina l’any 2018 a Lloret de Mar, i participar de nou al concurs de Blanes l’any següent.

Pel que fa als premis, aquest 2017 s’ha incorporat una destacada novetat: l’augment de guardons del festival, que passarà a tenir un segon premi. La pirotècnia que guanyi el primer premi rebrà els mateixos 6.000 € que s’atorgaven fins ara, mentre que la segona classificada en rebrà 2.000 €.

El pressupost del 47è Concurs Internacional de Focs d’Artifici és de 126.000 €, dels quals 95.000 € corresponen als pagaments a les empreses participants