radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Societat Marineland estrena l’estiu amb 4 nous tobogans

Marineland estrena l’estiu amb 4 nous tobogans

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1265 0

marinelandJa fa unes setmanes que el parc aquàtic i dolfinari de Palafolls ha inaugurat una nova temporada. La principal novetat és l’atracció aquàtica “Màgic Falls” de 12 metres d’alçada.  Són 4 grans tobogans de 100 metres amb corbes, canals i cascades.

El parc aquàtic i zoo marí es continua orientant en el públic familiar. Marineland compta amb diferents atraccions aquàtiques dedicades a totes les edats, des dels més grans fins els més petits. Manté les activitats lúdiques i educatives així com els més de 100 animals que els visitants poden veure arreu del parc. La instal·lació ubicada davant de Ràdio Palafolls compta amb 12 atraccions i ocupa una superfície de 65.000 m2.

Hi ha zones per als més atrevits amb atraccions que combinen velocitat i diversió o bé l’àrea pels més petits. Però també es pot fer un descans ala zona Chill Out o a les àrees verdes.

La majoria del públic que rep Marineland és català i de la resta de l’Estat espanyol, mentre que el 40% dels visitants provenen d’Europa, sobretot de França, Regne Unit i l’Europa de l’Est.

Però no és només una sortida familiar, sinó que també acull excursions de casals i escolars. Anualment rep 23.000 escolars per estudiar el món animal amb visites guiades i s’hi poden veure lleons marins, aus exòtiques, foques marines, flamencs i pingüins.