radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Entren de nit a Can Batlle   
, / 615 0 0

Entren de nit a Can Batlle  

COMPARTEIX-HO
Home Policial - Judicial Entren de nit a Can Batlle  

Aquest matí els tècnics i dinamitzadors del Local Jove de Can Batlle s’han trobat amb l’espai regirat. Els han entrat de nit, haurien forçat la porta i han ocasionat alguns danys. S’està ultimant el recompte d’objectes per determinar què s’haurien endut els lladres.

Les destrosses diuen no ser greus i a primer cop d’ull no haurien robat material tecnològic, com ara els ordinadors. Se sospita que es podria tractar d’una “bretolada”.

En els últims dies s’han detectat també com a mínim 3 entrades més a domicilis. En aquests últims casos s’hauria entrat sense forçar cap punt d’entrada. En dos d’ells s’han robat diverses pertinences i en el tercer no es van endur cap objecte.

Els robatoris s’han concentrat en el centre històric de Palafolls a la zona del Carrer Major. Segons fonts policials les 4 entrades a domicili no es poden relacionar encara: en una d’elles es tractaria d’algú que es va trobar amb la porta d’un domicili ja obert i en el cas del Local Jove Can Batlle s’ha forçat l’entrada. de seguretat diuen que no es pot parlar d’un repunt en els robatoris i que es tracta de casos aïllats entre ells.

No és la primera vegada que entren al Local de nit. Anteriorment ja havien patit un altre robatori amb destrosses.