radiopalafolls.cat


play

Ara fem

L'Hora del Te
Ràdio Palafolls
Dimecres, 20:04 -21:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 21:25-22:00
Home Política Presentaran als malgratencs el projecte de l’àrea comercial 

Presentaran als malgratencs el projecte de l’àrea comercial 

COMPARTEIX-HO
, / 489 0

consultaD’aquí poc més de dues setmanes se celebrarà la Consulta Popular sobre la construcció de l’àrea comercial de Malgrat. L’Ajuntament  malgratenc  organitza el proper dilluns 10 de juliol dues sessions informatives  a les 19.30 i 20.30 a l’Arxiu Municipal sobre el projecte que se sotmetrà a votació.

L’acte explicarà en detall la proposta d’urbanitzar i edificar el sector Escultor Clarà. S’exposaran els antecedents del planejament urbanístic del sector i la situació normativa vigent i la proposta presentada.

El projecte que es vol executar després de la modificació del planejament preveu destinar més metres quadrats a edificis comercials, pel que s’ha de modificar el planejament actual.

La intenció de l’empresa és construir-hi un Decathlon, una benzinera i altres establiments. La consulta es farà entre el 20 i el  22 de juliol. La consulta no és vinculant però el consistori s’ha compromès a acceptar-ne el resultat i a obrar conseqüentment.

Seran els ciutadans els que decidiran si es canvia el planejament del sector on fa anys s’hi havia projectat l’Àrea Residencial Estratègica, l’ARE.