radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Societat Torna a cremar Can Jordà

Torna a cremar Can Jordà

COMPARTEIX-HO
, / 850 0
Els bombers treballant en l'extinció del foc de Can Jordà. RP

Els bombers treballant en l’extinció del foc de Can Jordà. RP

L’incendi s’ha declarat pels volts de l’ 1 del migdia a la part nord del barri de Sant Lluís, a les finques del Camí de Can Jordà. En l’extinció hi han participat tres dotacions terrestres dels Bombers i un mitjà aeri que han treballat per apagar les flames que amenaçaven els habitatges. Els veïns han intentat apagar el foc amb galledes i mànegues del jardí.L’incendi han afectat terrenys de cases particulars.

El vent ha sigut un agreujant en l’expansió de les flames i davant la perillositat que anés a més s’ha afegit en l’extinció un helicòpter dels Bombers. Pels volts de 3/4 de 2 s’ha donat per controlat.

La zona ha patit uns 8 incendis en l’últim mes. La zona forestal i l’habitada se separa només per un camí de sorra d’entre 2 i 3 metres d’amplada. Anteriorment els veïns ja havien mostrat la seva preocupació i neguit davant els constants focs que pateixen. En l’últim d’aquest migdia han hagut d’utilitzar el que tenien més a mà per intentar apagar les flames que amenaçaven les cases.