radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00 -01:00

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
El FC Girona escull Blanes pel campus d’estiu
, / 1332 0 0

El FC Girona escull Blanes pel campus d’estiu

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Esports El FC Girona escull Blanes pel campus d’estiu

Les instal·lacions de la Ciutat Esportiva acolliran entre el 3 i el 28 de juliol l’esdeveniment esportiu organitzat pel Girona per primera vegada a Blanes del 3 al 28 de juliol.

L’objectiu del Campus és que els nois i noies de 5 a 16 anys  gaudeixin de l’aprenentatge i millora del futbol, tant de manera individual com col·lectiva. L’entrenament esportiu es combina amb altres activitats com anar a la piscina, TocBall o sortejos. . Aquest és el primer cop que el campus de l’equip gironí es trasllada a Blanes.

Hi ha diverses opcions, de manera que qui vulgui participar al campus que es farà  a la Ciutat Esportiva pot inscriure’s entre una i quatre setmanes, amb la possibilitat de poder-ho fer de 9 a 13 h o bé de 9 a 17 h. També s’han previst descomptes en el cas que els nois i noies siguin del futbol base del Club Esportiu Blanes, o bé que un o dos germans seus estiguin igualment inscrits.

Aquesta última setmana, Blanes ha acollit el Campus del Barça. La primera experiència va arrencar l’any 2012, i des del 2015 Blanes ha esdevingut l’única ciutat d’arreu de comarques gironines que allotja un Campus Oficial FC Barcelona i el diari Sport. Hi han participat al voltant de 150 esportistes d’entre  6 i 14 anys tant d’arreu de Catalunya com de l’estat espanyol i, sobretot, de l’estranger.