radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Societat S’incendien 50 taulons de fusta al Casal d’Avis

S’incendien 50 taulons de fusta al Casal d’Avis

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 580 0
Material cremat al Casal de l'Avi

Material cremat al Casal de l’Avi

Aquesta matinada s’han  incendiat una cinquantena de taulons de fusta al Casal d’Avis del Centre. Les superfícies esperaven a l’exterior per ser utilitzades com a taula per l’arrossada que té programada l’entitat aquest diumenge.

El president de l’entitat, Quim Ferrer, ha condemnat l’acte de bretolada. Els 55 taulons s’havien d’utilitzar en l’àpat d’aquest cap de setmana, on hi ha 300 persones inscrites. L’arrossada no perilla.

L’esdeveniment està programat pel diumenge al migdia. Pels socis és gratuït i pels que no són 10 euros. Inclou arròs, pollastre, beguda i postra. El Casal d’Avis confia en què l’Ajuntament i la mateixa entitat trobaran una solució per recol·locar els 3 centenars d’inscrits en altres taulons.

La cinquantena de taules han quedat inutilitzades, unes perquè s’han cremat i d’altres perquè s’han mascarat amb les flames. El consistori ha quantificat en 1.000 euros els danys ocasionats per l’incendi.

Les superfícies s’utilitzen en altre actes i esdeveniments com per exemple els sopars a la fresca de la Festa Major al setembre.