radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Esports Renoven els pilars de l’Amateur del PLF

Renoven els pilars de l’Amateur del PLF

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 495 0
Celebració del 2n gol del PLF. FOTO: Sergi Vargas/GolCat

Celebració del 2n gol del PLF. FOTO: Sergi Vargas/GolCat

Després del capítol de baixes, s’enceta el de renovacions. De moment, uns 8 jugadors han confirmat que lluiran la samarreta groga i negra del primer equip del CD Palafolls. S’han compromès amb la propera temporada els jugadors que formen la columna vertebral de l’equip des que va pujar de Quarta a Segona Catalana.

D’entre les renovacions, hi ha el capità Isaac Camacho “Capi”; el seu 2n, el porter Oriol Parera; el davanter Loren; els mig campistes Jaume Parera, Iván Sarabia i Francesc Massegú “Massa” ; el defensa Pol Victòria i Víctor Carrasco “Melon”.

Són alguns dels jugadors que de moment ha confirmat el club i que han decidit quedar-se al Palafolls i estrenar temporada en la segona etapa de Pai Matas com a entrenador de l’Amateur. La previsió és que en els propers dies es facin públiques més renovacions.

Són l’eix vertebrador del vestidor els que finalment han decidit sumar-se a aquest repte important de cara al setembre.

El club s’està posant les piles per mantenir els jugadors de la cantera palafollenca amb la intenció de formar un equip més preparat i competitiu.

Ara només calen saber les noves incorporacions després que marxessin, almenys, cinc jugadors: Xavier Amorín, Yerlín, Albert Amaya, Juki Caballero i Oliver Cerdán.