radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El PregonerDijous, 14:04 -15:00

i després

Ona MaresmeDijous, 15:00-18:00
Inici » Malgrat de Mar celebra aquest cap de setmana la festa de Sant Joan i Sant Pau

Malgrat de Mar celebra aquest cap de setmana la festa de Sant Joan i Sant Pau

COMPARTEIX-HO
, / 1250 0
Festa de Sant Joan i Sant Pau. Foto: Malgrat Turisme

Festa de Sant Joan i Sant Pau. Foto: Malgrat Turisme

Es tracta d’una exhibició de balls tradicionals catalans, que aniran a càrrec de l’esbart dansaire malgratenc Mar Blava.

La festa començarà dissabte amb un taller de morratxes, un altre de ball i una gimcana per a la mainada. Activitats organitzades amb la finalitat d’apropar els nens i nenes a alguns aspectes de la cultura tradicional. Ja per diumenge, la recollida de les morratxes i la mostra de danses clouran la festa de Sant Joan i Sant Pau a Malgrat de Mar.

La celebració coincideix amb el 75è aniversari de l’esbart dansaire Mar Blava. Durant tots aquests anys, l’entitat s’ha dedicat mantenir viva la festa en honor a Sant Joan i Sant Pau, dos personatges a qui Malgrat de Mar es va encomanar per salvar-se de la pesta bubònica del segle XVII.