radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
La Festa del Cel de Sta Susanna penja d’un fil
, / 716 0 0

La Festa del Cel de Sta Susanna penja d’un fil

COMPARTEIX-HO
Home Turisme La Festa del Cel de Sta Susanna penja d’un fil

Protecció Civil desaconsella que Sta Susanna aculli la Festa del Cel. La direcció general de Protecció civil ha elaborat un informe desfavorable a què la Festa del Cel se celebri a la platja del municipi perquè no hi ha prou garanties de seguretat.

Mataró abandonava l’organització de l’esdeveniment per motius econòmics l’any passat –després de celebrar diverses edicions- i després en va assumir l’organització Santa Susanna, que va agafar-ne el relleu del festival que se celebrarà entre el 20 i 24 de setembre.

L’informe de Protecció Civil diu que l’organització “no ofereix garanties suficients de seguretat”.

La falta de tanques als dos costats de la via del tren (que podria provocar que el públic envaeix les vies) i la capacitat dels accessos a la platja. Segons l’informe recollit a La Vanguardia  “no permeten una evacuació segura pel volum de públic previst”, que podria superar els 100.000 espectadors.

L’alcalde de Santa Susanna ha demanat una reunió urgent amb el conseller d’Interior, Jordi Jané, per trobar una solució  per evitar la suspensió de la Festa del Cel.