radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Esports Pai Matas tornarà a entrenar l’Amateur  

Pai Matas tornarà a entrenar l’Amateur  

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 531 0

 

PAIEl C.D Palafolls ha recuperat per la propera temporada l’ex entrenador Pai Matas.

El tècnic tornarà a asseure’s a la banqueta del primer equip de futbol del Palafolls la propera temporada. Matas va ser l’artífex de l’ascens de l’equip a Segona Catalana i la temporada passada jugaven la promoció d’ascens. El Club torna a confiar en l’entrenador que va dur el nom de Palafolls a Segona Catalana.

Segons ha explicat Matas, han sigut els jugadors els que han pressionat perquè tornés. No ha sigut una decisió difícil, diu, però sí inesperada. Encara no es parlen d’objectius i reptes de la propera temporada. De moment el Club se centrarà en repoblar el vestidor després que marxessin diversos dels seus jugadors.

Del dream team del Palafolls que va aconseguir un ascens  i una promoció en queden pocs jugadors. N’han marxat una desena. El nou equip es construirà pràcticament des de zero.

El Palafolls està preparant la pretemporada. No serà fins quan es tingui el nou equip format quan es parlaran d’objectius de cara al setembre. L’Amateur es posarà les piles per formar un equip més gran i més preparat, amb la voluntat recuperar els palafollencs que juguen fora i crear un equip fort i competitiu.