radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Home Cultura La blanenca Alba Saskia, finalista del Premi Planeta, presenta el llibre  “Con un par de alas”

La blanenca Alba Saskia, finalista del Premi Planeta, presenta el llibre  “Con un par de alas”

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1559 0

 

L’escriptora ha presentat al Templet del Jardí Botànic Marimurtra l’exemplar “Con un par de alas”, amb el que va quedar finalista al Premi Planeta del passat octubre. L’obra de la jove autora, de només 25 anys, va quedar entre els 10 finalistes.

La novel·la és una història de superació personal, amb una protagonista que té “molts problemes”, però que en cap cas és autobiogràfica, diu Alba Saskia.  Es va presentar sota el pseudònim de Hope –esperança-. És la seva forma de vida, perquè ja porta anys lluitant contra una estranya malaltia degenerativa, la síndrome Brown Vialetto Van Laere, de la qual tan sols se’n coneixen 80 casos diagnosticats a l’estat espanyol.

La novel·la tracta de la força de l’amor en les seves diferents formes –maternal, passional, amistós-  i del valor necessari per complir els somnis. Un relat intimista amb una història molt propera. L’humor és un altre dels elements presents.

Blanenca de naixement i lloretenca d’adopció, la presentació del llibre de Saskia va comptar amb la presència dels alcaldes de Blanes i Lloret, Miquel Lupiáñez i Jaume Dulsat.

La novel·la es va publicar el passat 30 de maig i recentment s’ha presentat a Blanes, la seva ciutat natal.