radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu NitDimecres, 23:00-23:30
Estiu de premis a Ràdio Palafolls
, / 446 0 0

Estiu de premis a Ràdio Palafolls

COMPARTEIX-HO
Home Cultura Estiu de premis a Ràdio Palafolls

Demà comença la graella d’estiu de Ràdio Palafolls. Després de Sant Joan, l’emissora renova els continguts i aposta per una programació més desenfadada i estival. Es recupera el concurs “dGorra” que serà el protagonista de la graella d’aquesta casa i on es repartirà un centenar de premis.

Entre juliol i agost se sortejaran obsequis diaris: entrades a parcs aquàtics, a cinemes, dinars, sopars, esmorzars als establiments del municipi i descomptes a les botigues.

Com l’any passat es dividirà en dues edicions diàries: al matí i a la tarda amb un format “express”. Per participar als concursos se segueix la mateixa metodologia que les edicions anteriors.

A les 10h del matí, el dGorra llançarà una pregunta. La resposta es podrà enviar a través de trucada telefònica, sms, whatsapp, o correu electrònic amb el nom, cognom i telèfon de contacte. Al final del programa, a l’una del migdia, es trucarà a un dels números de telèfon que hagin encertat la resposta, i només despenjar-lo s’haurà de dir la paraula clau  per endur-se el premi. Al llarg del matí s’anunciarà la contrasenya del dia i és indispensable que s’agafi el telèfon i es digui la paraula correctament per endur-se el premi. Hi haurà premis mensuals més grans com ara escapades per 2 persones que se sortejarà entre els que hagin participat al llarg del mes.

A la tarda, el “dGorra express” oferirà 4 hores de selecció musical.

Els informatius mantindrem l’Informatiu migdia a les 13h i l’informatiu vespre, que s’avança 1 hora, a les 20h.