radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Economia La 14a Setmana de l’emprenedoria del Maresme oferirà 5 dies de formació gratuïta

La 14a Setmana de l’emprenedoria del Maresme oferirà 5 dies de formació gratuïta

COMPARTEIX-HO
, / 349 0

setm_emprnen.jpg.400x153Demà dilluns comença la setmana d’emprenedoria al Maresme. Des del 26 al 30 de juny s’organitzaran un conjunt de píndoles formatives per a petites empreses, emprenedors i autònoms. La intenció és actualitzar els coneixements laborals i millorar la competitivitat professional.

És la 14a edició de la Setmana d’Emprenedoria organitzada pel Consell Comarcal del Maresme que ofereix durant 5 dies tallers, seminaris i cursos a empresaris i emprenedors.

Tots els tallers estan impartits per professionals en la matèria a tractar i estan vinculats a l’àmbit de l’empresa. Segons l’ens comarcal és una bona oportunitat per reciclar coneixements, intercanviar experiències i cercar noves línies d’ampliació de negoci.

Durant tota la setmana que ve es faran sessions relacionades amb la comunicació, la creació d’una marca, com iniciar un projecte, les claus per negociar amb èxit, l’empresa cooperativa com a forma d’emprendre i es tancarà amb una sessió de coworking, que consistirà en una trobada amb emprenedors i professionals interessats en interaccionar amb altres empreses per aconseguir col·laboracions i contactes.

L’assistència és gratuïta, però cal inscripció prèvia a través d’un formulari.