radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Profunda renovació al C.D Palafolls   
, / 691 0 0

Profunda renovació al C.D Palafolls  

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Esports Profunda renovació al C.D Palafolls  

El primer equip de futbol del Palafolls començarà la propera temporada amb noves incorporacions.  Després que no es renovés l’entrenador José Cáceres, ha continuat el capítol de baixes. De moment hi ha 5 jugadors confirmats que al setembre no lluiran la samarreta negra i vermella del Palafolls.

Els clubs veïns s’han afanyat a fitxar els esportistes palafollencs. La UE Tossa n’incorpora 3 per la propera temporada i el Ca La Guidó 2.

Marxa el lateral Xavier Amorín, que encetarà nova etapa al primer equip del Tossa. Amorín compartirà vestidor amb Yerlín, el davanter del Palafolls que també lluirà la samarreta vermella del Tossa. El tercer fixatge és el defensa Albert Amaya.

L’equip blanenc Ca La Guidó reincorporarà a la porteria a Juki Caballero,  que compartirà banqueta amb Oliver Cerdán.

De moment són 5 els jugadors del Palafolls que deixen l’equip, però la llista es podria acabar ampliant. D’altra banda, s’han iniciat converses perquè torni l’entrenador Josep Maria Matas, conegut com a “Pai”, en substitució a José Cáceres. La seva reincorporació, tot i l’anunci a les xarxes socials, encara no està confirmada al 100%.

Respecte Cáceres, la propera  temporada entrenarà el Lloret B.