radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu NitDimecres, 21:00-21:30
Home Societat Primers ensurts pels petards

Primers ensurts pels petards

COMPARTEIX-HO
, / 507 0

Aquesta és una de les nits més perilloses de l’any pel que fa a risc d’incendi. Avui a la tarda s’ha incendiat un contenidor de paper al centre de Palafolls.

Pels volts de quarts de 7 de la tarda un contenidor ubicat al carrer Girona amb Pau Casals ha començat a fumejar. S’hi ha acostat els bombers de Malgrat de Mar que s’han encarregat d’apagar el contenidor. Tot ha quedat en un ensurt i per un possible petard que s’ha llançat en el seu interior.

D’altra banda, aquest migdia, a les 2 s’han incendiat uns matolls a Malgrat, a tocar de Sant Lluís. S’ha produït darrera de la deixalleria, a Can Patalina. Hi han intervingut 3 dotacions dels Bombers i sembla ser, segons la Policia Local de Malgrat, que es tractaria d’uns joves que tiraven petards i que un dels artefactes hauria incendiat el camp.