radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Societat Es crema un hivernacle entre PLF i Malgrat

Es crema un hivernacle entre PLF i Malgrat

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 950 0
Extingit l'incendi de l'hivernacle del Pla d'en Grau. RP

Extingit l’incendi de l’hivernacle del Pla d’en Grau. RP

L’incendi s’ha produït en una empresa de planters de la zona Pla d’en Grau pels volts de quarts de 3 de la tarda. La columna de fum negra era visible des de la carretera i en diversos punts de Palafolls. Es desconeixen les causes, però segons han informat els bombers el foc s’hauria originat en unes safates de porexpan.

En el moment de l’incendi, hi havia diversos treballadors en un altre dels hivernacles. Segons han explicat a aquesta emissora han escoltat una explosió i al sortir s’han trobat amb la columna de fum. S’han desallotjat a la 30a de treballadors sense ferits.

Fins al lloc s’hi ha desplaçat la Policia Local de PLF –els primers en arribar- , la de Malgrat i fins a 7 vehicles dels Bombers de Malgrat, Lloret, Arenys, Pineda i Sant Celoni. Per prevenció s’hi ha desplaçat una ambulància del SEM, però que no ha hagut de fer cap intervenció.

Davant la proximitat de la zona forestal, també s’hi ha acostat el cos dels Agents Rurals. Les tasques d’extinció han durat al voltant de ¾ d’hora i a dos quarts de 4 les flames ja estaven apagades.

El foc finalment ha acabat cremant els plàstics que envolten l’ hivernacle. El número d’emergències, el 112, ha rebut 64 trucades per l’incendi de plàstics, que ha ocasionat una columna de fum molt visible.

 

Foto de portada: A.C)