radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimarts, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimarts, 17:00-20:00
Home Política El PP de Malgrat alerta que les desavinences en el quadripartit perjudicaran el poble

El PP de Malgrat alerta que les desavinences en el quadripartit perjudicaran el poble

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 635 0

La regidora del PP a Malgrat, Ana Vega, denuncia que la descoordinació interna entre els partits del govern local perjudicaran el municipi. Per Vega, el plenari al complet hauria de treballar conjuntament per aprofitar les sinèrgies entre formacions i amb l’únic objectiu que el de “treballar per Malgrat”. Segons la regidora popular, s’ignoren els partits de l’oposició i qualifica el quadripartit de “petita dictadura”.

Ho ha dit després que ERC presentés al Senat les esmenes als pressupostos de l’Estat, on s’hi inclouen tres projectes per a Malgrat de Mar quantificats amb 9,4 milions d’euros: la millora del Passeig Marítim, la pista polivalent i l’obertura de l’Avinguda Mediterrània amb el carrer Sant Elm.

Per la regidora del PP, el govern de Malgrat no es coordina per demanar finançament  pels projectes del municipi i “cada partit fa la seva”. Unes actuacions que s’havien de realitzar amb el superàvit.

Ana Vega, regidora del PP a Malgrat. Foto. Aj. Malgrat

Ana Vega, regidora del PP a Malgrat. Foto. Aj. Malgrat

La popular ha emfatitzat que l’Estat està governat  pel PP, pel que des del municipi haurien de treballar conjuntament. El projecte del passeig marítim el va presentar conjuntament el PSC i PP el 2012 a l’Estat, explica Ana Vega. Per Vega, al tractar-se de sòl urbà “la lògica és que ho assumeixi primer l’Ajuntament”. La següent administració competent a l’hora de finançar projectes a Catalunya es la Generalitat.

La pista polivalent compta amb una subvenció de 800 mil euros de la Diputació i la millora del passeig marítim es preveia que es financés amb el superàvit d’aquest any, el del que ve i l’aportació de particulars titulars de les finques.