radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Cultura S’obre la beca d’investigació “Vila de Malgrat”

S’obre la beca d’investigació “Vila de Malgrat”

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 357 0

 

beca mlg

Cartell de la 13a Beca d’investigació “Vila de Malgrat de Mar”

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha convocat la 13a edició de la Beca d’Investigació “Vila de Malgrat de Mar” amb la que es premiarà un estudi centrat en el municipi.

La beca es va crear per estimular treballs que investiguin la realitat actual i la història del poble i que contribueixin a un major coneixement de Malgrat. La  convocatòria estarà oberta fins el 29 de setembre i es poden presentar projectes d’investigació de qualsevol àrea de coneixement sempre que tingui una relació directa amb el municipi.

S’hi poden presentar projectes de recerca individuals, en grup o equip de treball i ha d’anar acompanyat de les dades personals i d’un currículum de l’autor o autors.

Un jurat format per investigadors especialitzats en les matèries dels projectes i un representant de l’Ajuntament valoraran les propostes de treballs rebuts i escollirà el que consideri el guanyador. En el termini d’un any a partir de la concessió de la beca,el guanyador haurà de lliurar a l’Ajuntament el treball d’investigació acabat.

La beca està dotada amb 3.000 euros i la possibilitat de publicar el treball. L’any passat es va premiar l’estudi “La parròquia de Malgrat (segles XVI-XIX): estudi transversal de la comunitat”, de Joan Piña i Anna Maria Anglada.

Al llarg de les 12 convocatòries anteriors s’han finançat projectes centrats en temes socials com l’associacionisme de Malgrat de Jordi Pomés, la premsa de Malgrat durant el segon terç del segle XX de Jordi Bayarri i Jordi Goñi. També s’han tractat temàtiques medi ambientals com els ratpenats de les mines de Can Palomeres o històriques com ara la república, la guerra civil i el primer any de la dictadura, entre d’altres.