radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Societat La festa solidària de colors omple la Plaça de Poppi

La festa solidària de colors omple la Plaça de Poppi

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 566 0
3r Holi Music Festival PLF. Foto: "Que he vist"

3r Holi Music Festival PLF. Foto: “Que he vist”

La tercera edició del solidari Holi Music Festival va tornar a ser un èxit. Al voltant de 800 persones es van  concentrar a la Plaça de Poppi per participar un any més al festival de colors.

Es van posar a la venda bosses solidàries on s’hi incloïen 5 paquets de colors, ulleres de sol i una motxilla a un preu de 10 euros.  La compra dels pacs es destinen a col·laborar amb els tractaments d’en Pol, el nen de 5 anys de Palafolls amb una lesió cerebral que afecta la seva mobilitat.

La tercera edició del Holi solidari s’ha tornat a acompanyar de llançades de colors amb música. Dalt de l’escenari hi van passar els artistes Udjat, Ernest Codina, Oversize, Gerox,  Marsal Ventura i tancarà Marc Franco  & That Bass.

No es va patir l’aglomeració de gent de les anteriors edicions. La intensa calor que es va viure el cap de setmana va ocasionar, segons l’organització, que els participants es repartissin en tres franges horàries, a les 3,les 5 i les 7 de la tarda. Ho explica la Lídia Sánchez, mare d’en Pol, que agraeix la participació.

Encara no hi ha una xifra tancada de la quantitat econòmica que s’ha recaptat. Els diners es destinaran a la compra de material ortopèdic, educatiu i al tractament den en Pol.

El Holi de PLF va començar a primera hora de la tarda i durant unes 6 hores es va omplir la plaça de Poppi de música, colors i solidaritat.